logo songteksten.net

Billen Nicki Minaj verpulveren Miley Cyrus

(Novum) - Nicki Minaj heeft een record van Miley Cyrus afgesnoept. Anaconda, de nieuwste video van de rapper, is sinds deze week de clip die in de eerste dag na verschijnen de meeste kijkers trok. Dat record stond op naam van Cyrus' Wrecking Ball. De video bij Anaconda, die dinsdag verscheen, werd in 24 uur tijd ruim 19,6 miljoen keer bekeken op Vevo.

Cyrus' Wrecking Ball werd op zijn eerste dag 19,3 miljoen keer aangeklikt. In de veelbesproken clip slingert Cyrus naakt op een sloopkogel. Hoewel de 21-jarige zangeres op het podium veelvuldig twerkt, schudt ze in de clip bij Wrecking Ball niet met haar billen. Minaj is in Anaconda ook volop twerkend te zien.

Naar Minaj' nieuwe video werd lang uitgekeken. Anaconda is de tweede single van het nieuwe album van Minaj, The Pinkprint, dat later dit jaar uit moet komen. De rapper baarde een paar weken geleden al opzien door op de hoes van de single haar flinke bilpartij volop in de schijnwerpers te zetten. Minaj trok voor de fotoshoot een minuscule string aan.

Dat Minaj' achterwerk een grote rol zou spelen in de videoclip bij Anaconda was al snel duidelijk. In het nummer, dat een sample van Sir Mix-a-Lots Baby Got Back bevat, prijst Minaj volle bilpartijen de hemel in. In het clipje schudt niet alleen de rapper met haar achterwerk, ook de billen van danseressen vliegen door het beeld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren