logo songteksten.net

Martijn Krabbé blijft geloven in liefde

(Novum) - Martijn Krabbé is er zeker van dat hij weer gelukkig wordt in de liefde. "Amanda was een grote liefde, misschien wel de grootste liefde van mijn leven. Maar er komt er nog een, dat weet ik zeker", vertelde Krabbé in Linda's Zomerweek. Zijn huwelijk strandde in maart.

"Uiteindelijk was het ook mijn beslissing", zei Krabbé. "In eerste instantie was het een mededeling. Na twee dagen heb ik gezegd: je hebt gelijk." Dat Amanda toen al een ander had, was ook voor Martijn nieuws. De presentator moest uit de roddelbladen vernemen dat de moeder van zijn vier kinderen weer gelukkig was in de liefde. "Ik wist wel min of meer dat er iets was, maar niet dat het officieel was."

Met de roddelbladen heeft Krabbé vaak moeite. "Ze zijn steeds beter geworden en internet is er natuurlijk bijgekomen. Alles gaat heel snel. Soms lees ik dingen terug waarvan ik denk: hoe weten ze dit in godsnaam? En het is ook nog waar. Het lukt me maar niet om dat lek te dichten."

Ook de tatoeages die Amanda en haar nieuwe liefde Harrie Kolen uitwisselden, werden breed uitgemeten in de bladen, Dat Amanda de naam van Harrie Kolen op haar lijf liet vereeuwigen, vond Krabbé 'wat snel'. "Dat zou ik zelf niet doen." Tijdens de opnamen van Linda's Zomerweek, in juni, was nog niet bekend dat Amanda in verwachting is.

Martijn vertelde dat de breuk 'rommelig' is verlopen. "Het is allemaal heel rommelig gegaan, maar ze heeft er ook heel hard voor geknokt." De scheiding, die nog geregeld moet worden, heeft volgens Krabbé ook een groot pluspunt. "Ik denk dat het mijn leven aan het redden is. Ik ben heel veel bezig geweest met de vraag of ze zou blijven of zou gaan. Dat trekt heel veel energie."

Krabbé denkt niet dat hij ooit de knoop door zou hebben gehakt. In de twintig jaar dat ze samen waren, gingen Martijn en Amanda meermaals uit elkaar. "Het is heel moedig van haar. Ik betwijfel of ik dat ooit zelf zou hebben gedaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren