logo songteksten.net

'Meisje uit seksvideo Dave Roelvink gedrogeerd'

(Novum) - De ouders van het meisje dat is gefilmd terwijl ze een seksueel avontuurtje had met Dave Roelvink denken dat ze toen mogelijk is gedrogeerd. Haar vader laat zaterdag in De Telegraaf weten dat wordt vermoed dat de partydrug ghb in het spel is geweest. "Onze dochter heeft totaal niet in de gaten gehad wat er allemaal in huis en om haar heen gebeurde."

Het gebeuren vond in juli plaats tijdens een huisfeest van het 21-jarige meisje, waar Dave en zijn vrienden aanwezig waren. Vorige week lekte een filmpje uit waarin was te zien dat ze de zoon van zanger Dries Roelvink oraal bevredigde. Deze week werd duidelijk dat er een tweede, naar verluidt explicietere video circuleert binnen Daves vriendenkring.

Beide filmpjes zouden zijn gemaakt zonder toestemming van het meisje. Bovendien zou uit de beelden van het tweede filmpje blijken dat die door model en realityster Dave Roelvink zelf zijn gemaakt.

De familie van het meisje heeft de hulp ingeroepen van advocaat Peter Plasman, die bij de officier van justitie aangifte doet tegen Roelvink en een vriend wegens het heimelijk filmen in het huis van het meisje. "Ook zullen media die eerder beelden verspreidden een sommatiebrief krijgen, waarin wordt gewezen op de strafbaarheid van het publiekelijk maken van deze beelden", zegt Plasman.

Ook Roelvink wil verdere verspreiding van de beelden tegengaan, laat zijn advocaat zaterdag weten. Namens Roelvink is 'afgelopen week al een sommatiebrief verzonden om het eerste filmpje te doen laten verwijderen en te voorkomen dat een mogelijk tweede filmpje wordt geopenbaard'.

Tijdens het huisfeest werden ook kostbare spullen, waaronder juwelen, gestolen. Dave en zijn vrienden zijn daar vorige week al over verhoord.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren