logo songteksten.net

Patty Brard 'bloednerveus' voor huwelijksaangifte

(Novum) - Patty Brard was dinsdag naar eigen zeggen bloednerveus toen ze in Amstelveen in ondertrouw ging. "Het is heel frappant dat we bij de ondertrouw al te laat zijn", zei de presentatrice in Shownieuws. Brard geeft volgende maand twee keer haar jawoord aan Antoine van de Vijver: een keer in Amstelveen en een keer op Ibiza.

De 59-jarige Brard, die afgelopen weekeinde haar vrijgezellenfeest vierde in Londen, besefte dinsdag voor het eerst dat 'het niet alleen gaat om leuke jurken, sluiers en taarten, maar ook om wat je allemaal moet regelen als je uit elkaar gaat'. "We gaan niet uit elkaar hoor", verzekerde de presentatrice, die al drie keer eerder getrouwd was. "Maar daar moet je dan wel over praten."

Hoewel nog even onduidelijk was of Kees Tol tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand zou worden benoemd bij Patty's Nederlandse huwelijk, verzekerde Tol dinsdag dat alles geregeld is. "Het is gelukt, ik ben babs." Brard deed de aanvraag vrij laat, terwijl de gemeente eigenlijk maanden nodig heeft voor zo'n verzoek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren