logo songteksten.net

Tv-kanaal schorst producent om Blue Ivy-grap

(Novum/AP) - Het Amerikaanse tv-kanaal BET heeft een producent geschorst vanwege een grap over Blue Ivy, de dochter van Beyoncé en Jay-Z. In het muziekprogramma 106 & Park liet hij presentatrice Karrueche Tran zeggen dat het haar van de 2-jarige Blue Ivy er nogal onverzorgd uitzag.

Tran liet na de uitzending, waarin werd teruggekeken op de MTV Video Music Awards, al weten dat de uitspraken over de peuter niet door haar waren bedacht. "Jullie weten allemaal dat ik fan ben van Beyoncé en Blue Ivy", twitterde ze.

Ook Stephen Hill van BET reageerde op Trans opmerking. "We hebben een domme, ondoordachte grap gemaakt over een jong kind", twitterde hij. "Heb alsjeblieft geen hekel aan Karrueche, want zij kon er niks aan doen. We zeggen ook sorry tegen haar omdat we haar in deze positie hebben gebracht."

Beyoncé kreeg zondag de Michael Jackson Video Vanguard Award uit handen van Jay-Z en Blue Ivy. Het stel gaf elkaar een zoen op het podium en Blue Ivy greep de microfoon, waarop ze 'go mommy' zei.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren