logo songteksten.net

Redfoo aangevallen in Australische bar

(Novum) - Redfoo is aangevallen in een bar in Sydney. De Amerikaanse rapper kreeg een glas naar zijn hoofd gesmeten, vertelt hij in het radioprogramma Kyle & Jackie O. "Hoe het gebeurde en waarom het gebeurde: ik heb geen idee", aldus de 38-jarige Redfoo, die een flinke hoofdwond overhield aan het incident.

De rapper, die de helft vormt van het muzikale duo LMFAO, was naar eigen zeggen aan het feesten en maakte zich klaar voor een afterparty toen iemand hem raakte met een glas. "Als je zoiets doet, ben je echt een 'glasshole'", aldus Redfoo, die eigenlijk Stefan Kendal Gordy heet. De ruziezoeker werd meteen opgepakt.

De rapper zegt graag te willen waarom de man hem aanviel. "Het eerste wat ik dacht, was: het zal wel iets met jaloezie te maken hebben. Waarom doe je zoiets? Het is ongelooflijk." Ondanks het incident zegt Redfoo geen hekel te hebben aan Australiƫ, waar hij jurylid is in The X Factor. "Dit kan overal gebeuren. Ik blijf hier, maar ik draag voortaan wel een helm als ik over straat ga."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren