logo songteksten.net

Kinderen nauw betrokken bij huwelijk Pitt en Jolie

(Novum/AP) - De zes kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie hadden zaterdag ieder hun eigen rol tijdens het huwelijk van de Hollywoodsterren. Pitt en Jolie trouwden op hun landgoed Miraval in Frankrijk.

De 13-jarige Maddox en de 10-jarige Pax begeleidden hun moeder naar het altaar. Zahara (9) en de drie jaar jongere Vivienne deden dienst als bloemenmeisje, terwijl Viviennes tweelingbroer Knox en de 8-jarige Shiloh over de trouwringen waakten. De oudste drie kinderen zijn geadopteerd.

Pitt en Jolie, die sinds 2005 samen zijn en zich in 2012 verloofden, trouwden in een kleine kapel op hun Franse landgoed. Alleen vrienden en familie woonden de trouwerij, die in het diepste geheim plaatsvond, bij. Voorafgaand aan het burgerlijk huwelijk vroegen Pitt en Jolie een huwelijksacte aan in Californiƫ. Een Amerikaanse trouwambtenaar voltrok het huwelijk.

Pitt en Jolie hebben meermaals aangegeven dat hun kinderen graag wilden dat ze trouwden. "Het betekent veel voor ze", zei de 50-jarige acteur een paar maanden na zijn verloving met Jolie. De 39-jarige actrice vertelde in mei dat haar kroost aan het weddingplannen was geslagen. "We praten met onze kinderen over hoe zij de bruiloft voor zich zien."

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne en Knox hadden echter nogal wilde ideeƫn. "Het wordt paintball of Disney." Hoe de bruiloft van Pitt en Jolie er uiteindelijk uitzag, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren