logo songteksten.net

'Angelina Jolie trouwde in traditionele witte jurk'

(Novum) - Angelina Jolie koos voor haar trouwerij met Brad Pitt voor een traditionele trouwjurk. De actrice stond in een lange witte jurk met zijde en kant voor het altaar, klapt een ingewijde uit de school tegenover entertainmentzender E!

Volgens de bekende van het Hollywoodkoppel, dat zaterdag in Frankrijk trouwde, was de bruidsjapon 'typisch Angie'. De 39-jarige actrice droeg bovendien een sluier en een sieraad van haar moeder Marcheline Bertrand, die in 2007 overleed. "Ze droeg een klein gouden mediallion met een foto van haar moeder."

Pitt was dermate onder de indruk van zijn bruid dat hij naar adem moest happen toen hij haar sluier omsloeg. De 50-jarige acteur koos voor zijn tweede trouwdag voor een ivoorkleurig pak. De drie zoons van het stel droegen identieke pakken. "De meisjes kozen ieder hun eigen outfit", zegt de ingewijde over de drie dochters van het acteurskoppel. "Hun outfits zijn speciaal voor de bruiloft gemaakt."

De zes kinderen van Jolie en Pitt waren nauw betrokken bij de bruiloft. Maddox en Pax liepen met hun moeder naar het altaar, Zahara en Vivienne fungeerden als bloemenmeisjes en Shiloh en Knox zorgden voor de trouwringen. Die ringen werden volgens de ingewijde gemaakt door juwelenontwerper Robert Procop, een goede vriend van het stel. Pitt werd donderdag al gespot met een eenvoudige gouden ring om zijn vinger.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren