logo songteksten.net

Dave Roelvink eerder in problemen bij justitie

(Novum) - Dave Roelvink is eerder dit jaar in aanraking gekomen met justitie. De zoon van volkszanger Dries Roelvink moest enige tijd geleden zijn rijbewijs inleveren omdat hij te veel had gedronken. Kort daarop werd Dave betrapt toen hij toch weer was gaan rijden. Hij was de afgelopen weken volop in het nieuws omdat hij onder meer wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal.

Roelvink kroop twee maanden geleden, na een avondje stappen in Amsterdam, met een slok te veel op achter het stuur. Omdat hij een beginnend chauffeur is was hij zijn rijbewijs direct kwijt, meldde RTL Boulevard donderdag. Roelvink besloot later toch te rijden zonder geldig rijbewijs, omdat hij naar eigen zeggen op dat moment de enige was die iemand bij Schiphol kon afzetten.

Het model bracht twee weken geleden enige tijd door in de cel in verband met een diefstal van onder meer juwelen tijdens een huisfeest. Op het feest beleefde hij ook een seksavontuurtje met de dochter van het gezin dat er woont, wat werd gefilmd. Een gedeelte van de beelden dook op op internet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren