logo songteksten.net

'Pitt en Jolie smeten niet met geld voor bruiloft'

(Novum) - In tegenstelling tot veel andere sterrenkoppels staken Brad Pitt en Angelina Jolie geen miljoenen in hun trouwerij. De Hollywoodacteurs, die zaterdag in het diepste geheim in Frankrijk trouwden, gaven volgens entertainmentzender E! maximaal een paar ton uit aan hun grote dag.

Pitt en Jolie trouwden in een kapel op hun landgoed Chateau Miraval. Voor de locatie hoefden de twee dus niets te betalen. De naar verluidt 22 gasten verbleven op het landgoed, wat het stel verblijfkosten bespaarde. De bloemen werden geplukt door de kinderen en kostten Pitt en Jolie ook niets.

Een ingewijde vertelde E! dat de privékok van Pitt en Jolie de maaltijd verzorgde. Dat zou het stel zo'n vierduizend dollar hebben gekost. Grootste kostenpost zijn de trouwringen, hoewel die mogelijk een cadeau van vriend en ontwerper Robert Procop waren. De sieraden hebben een geschatte waarde van zo'n 250 duizend dollar.

Ook voor de reiskosten van hun gasten hebben Pitt en Jolie mogelijk in de buidel moeten tasten. Als de vliegkosten niet gedekt zijn door het productiebedrijf van het stel, lopen die kosten volgens E! op tot zo'n honderdduizend dollar. Pitt en Jolie verdienden de afgelopen tien jaar naar verluidt bijna vierhonderd miljoen dollar, dus de twee hadden veel meer geld in hun huwelijk kunnen steken.

Pitt en Jolie trouwden zaterdag volgens een ingewijde vlak voor het middaguur. De oudste zoons van het stel, Maddox en Pax, begeleidden Jolie naar het altaar. Dochters Zahara en Vivienne deden dienst als bloemenmeisjes, dochter Shiloh en zoon Knox waakten over de trouwringen. Naar verluidt was alleen naaste familie van Pitt aanwezig bij de huwelijksvoltrekking. Jolie's vader Jon Voight was niet uitgenodigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren