logo songteksten.net

Half miljoen kijkers laatste Knevel & Van den Brink

(Novum) - De laatste uitzending van Knevel & Van den Brink was vrijdagavond goed voor 534 duizend kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Afgelopen week werd duidelijk dat het programma van de twee 'in deze vorm' ophoudt te bestaan. De EO mag wel nog een nieuw voorstel indienen voor een programma.

Het best bekeken programma van vrijdag was The Voice of Holland, dat aan een nieuwe reeks begon. De zangwedstrijd op RTL 4 trok 2,1 miljoen kijkers. De tweede plek wordt ingenomen door het achtuurjournaal met ruim 1,8 miljoen kijkers.

RTL Late Night maakt de top drie compleet met bijna anderhalf miljoen kijkers. Het programma van Humberto Tan heeft een recordweek achter de rug: voor het eerst werd het vijf avonden op een rij door meer dan een miljoen mensen bekeken. "Het is fijn dat mensen al zo snel de weg naar RTL Late Night weer hebben gevonden", zegt Tan in een reactie. "We gaan ons uiterste best doen de kijker vast te houden en iedere avond een boeiend programma voor te schotelen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren