logo songteksten.net

'Niet alle naaktfoto's van gehackte sterren echt'

(Novum) - Tussen de dit weekeinde op internet verschenen naaktfoto's van beroemdheden zitten ook nepkiekjes. Dat menen althans Victoria Justice en Ariana Grande in een reactie op de plaatjes die zondag door een hacker op olineforum 4chan zijn geplaatst. "Deze zogenaamde naaktfoto's van mij zijn nep, mensen", twitterde zangeres en actrice Justice. De woordvoerder van zangeres en actrice Grande zegt hetzelfde tegen het Amerikaanse blad Billboard.

Andere sterren bevestigden de authenticiteit van de foto's echter. De woordvoerder van actrice Jennifer Lawrence spreekt tegen het Amerikaanse tijdschrift Variety van een 'schaamteloze schending van de privacy'. "Aan iedereen die kijkt naar de privéfoto's die ik jaren geleden binnenshuis met mijn man heb gemaakt: ik hoop dat jullie je geweldig voelen", twitterde actrice Mary Elizabeth Winstead.

"We zijn van plan een ieder die deze illegaal verkregen beelden verspreidt of dupliceert tot het uiterste te vervolgen", zegt de advocaat van model en actrice Kate Upton tegen Amerikaanse media, die bovendien melden dat het hoogstwaarschijnlijk gaat om het grootste hackingschandaal in de showbizz ooit. Meer dan honderd actrices en zangeressen zijn de dupe.

De zaak wordt mogelijk nog pikanter. De hacker meent namelijk naast de reeds gepubliceerde foto's ook nog een pikant filmpje te hebben van Jennifer Lawrence.

De hacker stal de kiekjes uit onder meer iClouds. Andere celebs die het slachtoffer zijn geworden, zijn onder anderen Rihanna, Kirsten Dunst, Avril Lavigne en Hilary Duff.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren