logo songteksten.net

Justin Bieber maakt album met Cody Simpson

(Novum) - Justin Bieber en Cody Simpson zijn bezig met een plaat vol met duetten. De zangers willen hun album in november uitbrengen. Dat vertelt de 17-jarige Simpson, die dezelfde manager heeft als Bieber, aan de Australische krant Daily Telegraph.

De Australische zanger, die buiten Nederland hits scoorde met nummers als Pretty Brown Eyes en On My Mind, schreef alle nummers samen met de Canadees. Bieber was volgens Simpson erg te spreken over zijn muzikale groei. "Ik zie nu de gitarist en singer-songwriter die je altijd al wilde zijn", zei hij volgens Simpson.

De zanger is niet bang dat hij negatief wordt beïnvloed door Bieber, die geregeld de mist ingaat. "Ik probeer dramatiek te vermijden", legt Simpson uit. "We zijn absoluut anders en komen uit een andere wereld, maar hij is altijd heel tof en vrijgevig tegen mij."

Het album met duetten wordt de derde plaat van Simpson, die in 2012 zijn debuutplaat Paradise uitbracht. Bieber heeft drie studioalbums op zijn naam staan. Zijn laatste schijfje, Believe, verscheen twee jaar geleden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren