logo songteksten.net

Maroon 5 volgend jaar weer in Nederland

(Novum) - Maroon 5 is volgend jaar weer in het land. De Amerikaanse band onder leiding van Adam Levine verzorgt op 3 juni een concert in de Ziggo Dome. Kaarten voor het concert in Amsterdam zijn vanaf vrijdag te verkrijgen, maakte de band dinsdag bekend op zijn website.

Maroon 5 stond begin dit jaar nog in de Amsterdamse concerthal. Toen haalde de poprockband zijn vorig jaar uitgestelde concert in. Wegens 'onvoorziene problemen in het toerschema' moest Maroon 5 vorig jaar zijn Europese tournee uitstellen. De heren zouden aanvankelijk in juli naar Amsterdam komen, maar dat werd januari.

De nieuwe tournee van de band, die in Nederland hits als She Will Be Loved, Misery en Moves Like Jagger scoorde, staat in het teken van het nieuwe album V. De vijfde studioplaat van Maroon 5 verschijnt deze week.

Met het nieuwe materiaal van V trekt Maroon 5 vanaf volgend jaar de wereld over. De tournee wordt op 16 februari afgetrapt in de Amerikaanse stad Dallas. Nadat Levine en co dertig steden in de Verenigde Staten hebben aangedaan, is Europa aan de beurt. Naast het concert in Amsterdam staan ook optredens in onder meer Duitsland, Spanje en Groot-Brittanniƫ in de agenda.

Maroon 5 wordt tijdens zijn nieuwe tournee vergezeld door Magic!, dat deze zomer een grote hit scoorde met Rude. Ook Nick Gardner staat in het voorprogramma. Begin dit jaar warmde Robin Thicke het publiek nog op voor Maroon 5.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren