logo songteksten.net

Kids Brangelina knutselden voor Versace-trouwjurk

(Novum) - De kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een flinke bijdrage geleverd aan de trouwjurk van hun moeder. Luigi Massi, de hoofdcouturier van Atelier Versace, verwerkte tientallen tekeningen van de kinderen in de witte satijnen jurk en bijbehorende sluier. Dat schrijft het Amerikaanse blad People, dat de foto's samen met het blad Hello mocht publiceren. Het acteurskoppel trad vorige week in het huwelijk.

"Luigi is als familie van ons", zegt de 39-jarige Jolie tegen People. "Ik kon me geen andere ontwerper voor deze jurk voorstellen. Hij is dol op de kinderen en het was erg leuk de jurk samen te stellen."

De trouwplechtigheid was voor de rest tamelijk sober. Zo heeft het stel naar verluidt maar enkele tonnen aan de festiviteiten uitgegeven, waar andere showbizzkoppels al gauw miljoenen neertellen. De 50-jarige Pitt droeg een pak uit zijn normale garderobe, met een stropdas die hij had geleend van zijn zoon omdat hij de zijne vergeten had. Op het feest, dat werd gegeven op het eigen landgoed in Frankrijk, waren slechts twintig genodigden.

Wellicht de duurste attributen waren de trouwringen, die zijn ontworpen door Robert Procop, een goede vriend van het stel. Hij ontwierp eerder al de verlovingsring van Jolie.

De zes kinderen van het paar hadden elk hun eigen rol tijdens de ceremonie. Zo brachten zoons Maddox en Pax hun moeder naar het altaar. Normaliter is dat een taak van de vader van de bruid, maar Jolie leeft al jaren op gespannen voet met haar vader, acteur Jon Voight, die niet aanwezig was. Dochters Zahara en Vivienne strooiden blaadjes van bloemen die ze in de tuin hadden geplukt. Dochter Shiloh en zoon Knox gaven de ringen aan hun ouders.

"Het was voor ons van groot belang dat deze dag relaxed zou zijn en dat er veel gelachen zou worden", zegt het echtpaar. "Het was een speciale dag om met onze kinderen te delen en een zeer gelukkige tijd voor ons gezin."

Geruchten over een ophanden zijnd huwelijk tussen de twee topacteurs gaan al sinds de twee hun relatie bekend maakten, in 2006. Toch wisten ze de werkelijke plechtigheid, die op 23 augustus plaatsvond, tot enkele dagen na het feest geheim te houden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren