logo songteksten.net

VanVelzen verruilt label voor groter Sony

(Novum) - De muziek van VanVelzen heeft een contract getekend Sony Music Nederland. "Het contract liep af en we wilden een nieuwe fase in gaan met nieuwe muziek en een nieuwe samenwerking", licht het management van VanVelzen de stap toe. Tot nu werd de muziek van VanVelzen uitgebrahct bij T2/Foreign Media.

"We hebben mooie plannen samen", zei VanVelzen dinsdag in een verklaring. "Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit het begin is van een lange en creatieve samenwerking." Voor de 36-jarige zanger was het een droom om samen te werken met een groot platenlabel, waar ook artiesten als Jett Rebel en Jacqueline Govaert bij zitten. "Ik ben een blij man."

De zanger werkt op dit moment druk aan zijn vierde studioplaat. Na het horen van de eerste liedjes van het album werd de samenwerking met Sony beklonken. "Hij is een fantastische aanwinst voor ons", aldus Rick van Schooten, topman van het overkoepelende Sony Music Benelux. "We kijken ontzettend uit naar een goede en succesvolle samenwerking met Roel."

VanVelzen bracht in 2007 zijn debuutalbum Unwind uit. Zijn laatste plaat, The Rush of Life, verscheen twee jaar geleden. Het is nog niet duidelijk wanneer de zanger een nieuw schijfje uitbrengt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren