logo songteksten.net

Chris Brown bekent schuld aan mishandeling

(Novum) - Chris Brown heeft dinsdag tijdens een rechtszaak in Washington toegegeven een man te hebben mishandeld. Door schuld te bekennen gooide de zanger het op een akkoordje met justitie. De zanger kreeg een gevangenisstraf van twee dagen opgelegd, maar die had hij al in voorarrest uitgezeten.

De 24-jarige Brown werd in oktober gearresteerd nadat hij een man in Washington in elkaar had geslagen. De zanger zat destijds nog in zijn proeftijd die hij in 2009 kreeg opgelegd omdat hij zijn toenmalige vriendin Rihanna had mishandeld.

Brown zei eerder onschuldig te zijn in de mishandelingszaak, die meerdere malen werd uitgesteld. Omdat de zanger zich keer op keer niet aan de voorwaarden van zijn proeftijd in Californië hield, moest hij eerder dit jaar de bak in. In juni kwam hij na 131 dagen vrij.

Brown zei tijdens de zitting dat hij spijt heeft van zijn acties. "Ik wil de rechtbank graag laten weten dat het me spijt", sprak Brown, die verder niet veel losliet. Buiten de rechtbank, waar fans en pers de zanger opwachtten, hield Brown zijn lippen op elkaar.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren