logo songteksten.net

'Sylvie Meis scoort Spaanse graaf'

(Novum) - Sylvie Meis heeft al vier maanden een romance met de Spaanse graaf Luis Medina y Abascal, Graaf van San Martín de Hoyos. Dat schrijft De Telegraaf woensdag op basis van een goede vriendin van model en presentatrice Meis.

Vorige week doken er nog geruchten op dat Meis een relatie zou hebben met American footballspeler Russell Wilson. Die werden echter door Meis ontkracht.

Meis en Medina leerden elkaar in april kennen toen zij in Madrid was voor controle op borstkanker. Bij de 36-jarige Meis werd vijf jaar geleden borstkanker vastgesteld, die succesvol werd behandeld in de Spaanse hoofdstad. Sindsdien reist ze geregeld af naar het medisch team dat haar zo goed geholpen heeft. Bij haar laatste controle bleek dat ze 'schoon' is, dus dat de gevreesde ziekte niet is teruggekeerd.

De 33-jarige Medina werd onlangs door het Franse royaltyweekblad Point de Vue uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel. Toch heeft de graaf de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zo had hij relaties met onder anderen fotomodel Amanda Hearst en de adellijke Alejandra Rojas.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren