logo songteksten.net

Dakota Fanning moet niets weten van Twitter

(Novum) - Dakota Fanning moet helemaal niets hebben van Twitter. "Het is een gat waar ik niet in wil duiken", zegt de 20-jarige actrice tegen de Britse entertainmentsite ContactMusic. "Ik hoef al die dingen echt niet van mensen te weten."

De actrice, die al vanaf haar 6e voor de camera staat, heeft geleerd hoe waardevol haar privacy is. Ze wil dan ook zo min mogelijk van zichzelf prijsgeven. "Het is alsof het mysterie van het leven is verwijderd", zegt ze.

Ze kwam al gauw in aanraking met sommige negatieve aspecten van het bekend zijn. Zo heeft ze nog steeds een intense hekel aan de term ' vroegrijp', die haar vroeger steevast werd toegedicht. Fanning stelde zich naar eigen zeggen gewoon volwassen op. Ze was er dan ook toen al niet van gediend steeds te worden beticht van zich ouder gedragen dan ze was.

"Ik denk dat het woord 'vroegrijp' niet eens negatief bedoeld was, maar ik werd er helemaal gek van", zegt Fanning. "Ik werd daarmee bestempeld, terwijl ik gewoon mezelf was. Iedereen vond mij zo ontzettend volwassen, terwijl ik gewoon normaal deed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren