logo songteksten.net

Nieuwe plaat Madonna volgend jaar in de schappen

(Novum) - Het dertiende studioalbum van Madonna ligt niet voor volgend jaar in de winkelschappen. De Queen of Pop is al maanden bezig aan de opvolger van MDNA uit 2012, aanvankelijk gingen geruchten dat de plaat dit jaar zou verschijnen. Een woordvoerder van de zangeres vertelde het Amerikaanse muziekblad Billboard echter dat het nog titelloze album in 2015 verschijnt.

Voor de nieuwe plaat werkt Madonna intensief samen met producer Diplo. Of hij de hoofdproducer is, is niet bekend, maar op Instagram-foto's van de Queen of Pop duikt Diplo veelvuldig op. "Ze werkt in de studio met Diplo en heeft veel lol met hem", is alles wat Madonna's manager loslaat tegenover Billboard. "Ze begrijpt me goed en staat open voor mijn ideeën", vertelde Diplo zelf aan het muziekblad. "En ze heeft een hekel aan slapen."

Eerder bleek uit kiekjes van de Queen of Pop al dat ook Avicii, Toby Gas, MoZella, S1, Ariel Rechtshaid, Natalia Kills en Martin Kierszenbaum langskwamen in de studio. Met Kierszenbaum werkte Madonna aan een nummer of zeven, onthulde de producer in Billboard. "We zouden maar een paar dagen in de studio blijven, maar het werd echt een traditionele schrijfsessie. Ik zat achter de piano en Madonna en Natalia Kills stonden erbij. We schreven nummers op de ouderwetse manier: ik speelde en zij zongen."

Welke nummers Madonna's nieuwe album halen, is nog maar de vraag. "Ik weet niet welke nummers van die sessie ze gaat gebruiken, maar het was een ongelooflijke eer", vertelde Kierszenbaum over zijn samenwerking met Madonna.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren