logo songteksten.net

Rosie O'Donnell 25 kilo lichter in The View

(Novum) - Rosie O'Donnell liet maandagavond in de talkshow The View zien dat ze een flink jasje uit heeft gedaan. De presentatrice verloor naar eigen zeggen zo'n 25 kilo, schrijven Amerikaanse media. Ooit woog ze ruim 107 kilo. O'Donnell overleefde in 2012 ternauwernood een zware hartaanval.

"Ik moet er nog steeds aan wennen, ik koop nog steeds de verkeerde maat kleren", zei de 52-jarige O'Donnell, die vorig jaar juli haar maag liet verkleinen.

Het gewichtsverlies is zo aanzienlijk dat ze op straat niet eens meer wordt herkend. Zo keuvelde ze onlangs in de bioscoop met andere bezoekers, die pas na tien minuten iets opmerkten. "Een van hen zei: ik wil je niet beledigen, lieverd, maar je lijkt nogal op Rosie O'Donnell", vertelde O'Donnell. "Toen ik zei dat ik Rosie O'Donnell ben, waren ze even stil."

Toch is het voor de presentatrice niet allemaal koek en ei. "Veel mensen die niet al hun hele leven gewichtsproblemen hebben, denken vast dat het alleen maar mooi is om van obesitas naar een situatie te gaan waar je gewoon confectiekleding kunt kopen", zei O'Donnell. "Maar er komt ook een hoop stress en onzekerheid bij kijken. Gelukkig gaat het bij mij ook weer niet te snel, want daar zou ik van in paniek raken."

De presentatrice liet weten destijds vooral te zijn aangekomen om mensen van haar vandaan te houden. "Ik wilde nooit dat iemand me seksueel benaderde vanwege misbruik in mijn jeugd. Ik moet al die zaken die verband houden met elkaar aangaan en zorgen dat ik mijn frustratie niet weg eet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren