logo songteksten.net

Rihanna haalt uit naar zender CBS

(Novum) - Rihanna heeft haar grote onvrede tegenover CBS kenbaar gemaakt. De Amerikaanse zender besloot vorige week om haar nummer Run This Town uit de intro van het programma Thursday Night Football te halen. De zangeres zegt dat de zender nu van plan is het nummer deze week weer gewoon te gebruiken, waar ze het allerminst mee eens is.

"Jullie hebben mijn nummer vorige week verwijderd en nu willen jullie het er weer in terug stoppen? Nee, de tering voor jullie. Jullie zijn triest om me hiervoor aan te pakken", twitterde de zangers dinsdag.

CBS had besloten het nummer te verwijderen in het licht van het recentelijk uitgelekte filmpje waarin voormalig NFL-grootheid Ray Rice zijn vrouw stompte. Dat resulteerde in zijn onmiddellijke ontslag. Om Rihanna hangt nog altijd een zweem van huiselijk geweld aangezien haar toenmalige vriend, rapper Chris Brown, haar in 2009 aftuigde.

Blijkbaar vond CBS het genoeg om één week bij deze gebeurtenissen stil te staan. "Het gore lef", twitterde Rihanna later. CBS heeft nog niet gereageerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren