logo songteksten.net

Huwelijksstress bijna te veel voor Andy en Melisa

(Novum) - Vlak voor hun huwelijk vliegen Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli elkaar continu in de haren. "We zien elkaar weinig en als we elkaar zien, maken we over van alles en nog wat ruzie", doet Schaufeli uit de doeken in Privé. De ex-voetballer en de playmate trouwen zaterdag, maar alle stress wordt hen zo'n beetje te veel. "Het is bijna niet te doen."

Onder meer van de gastenlijst krijgen Van der Meijde en Schaufeli het benauwd. "Die is natuurlijk veel langer dan we gepland hadden. En dan nog hebben we niet iedereen uitgenodigd die we eigenlijk wilden."

De oud-voetballer vindt het moeilijk dat niet al zijn kroost er zaterdag is in het Gelderse Eefde. "Ik hoop dat mijn dochter Dolce uit Engeland erbij is, maar die andere twee, Isabella en Purple, zijn er helaas niet. Dat vind ik erg, al laat ik onze dag er niet door verpesten." Schaufeli weet in ieder geval dat haar lievelingsopa en -oma er niet meer bij kunnen zijn. "Zij hebben Andy zelfs niet gekend en dat vind ik heel jammer. Ik had zo'n goede band met ze."

Maar niet alleen over de gasten zitten Van der Meijde en Schaufeli in de rats, ook de trouwjurk bezorgt de playmate slapeloze nachten. "Maar liefst acht naaisters zijn nu nog bezig met de finishing touch. Het wordt heel bijzonder, echt over the top, maar ik ga er niets over verklappen, al vind ik dat heel moeilijk. Het liefst zou ik de jurk nu aan iedereen laten zien."

Schaufeli deelt haar japon pas zaterdag met de bruiloftsgasten. "Ik kom bij Huis De Voorst aan met een helikopter en dan pas zal Andy als eerste de jurk zien en daarna pas alle gasten." Vervolgens wordt het huwelijk voltrokken en wordt een 'heel grote' bruidstaart aangesneden. "Het diner is in de stijl van de Moulin Rouge en ook het feest voor de avondgasten zal bijzonder zijn. Halverwege doen we nog iets met een soort gemaskerd bal."

Van der Meijde en Schaufeli beloven een 'spectaculair einde' van hun bruiloft. "Dat heeft niet een van onze gasten ooit meegemaakt", vertelt de playmate. "Die huwelijksstress en daarbij behorende ruzies vind ik een drama, maar ik weet zeker dat het op zaterdag allemaal vergeten en vergeven is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren