logo songteksten.net

Liam Neeson en Bono werken aan filmscenario

(Novum) - Liam Neeson is met zijn landgenoot en goede vriend Bono bezig met het ontwikkelen van een filmscript. De Ierse acteur en de frontman van U2 werken al zes jaar aan de film, zegt Neeson tegen de Britse krant The Independent.

"We kletsen veel, of in zijn geval luister ik vooral", zegt Neeson. "Bono is een geweldige man en hij kwam met het idee voor het script waar we al zes jaar aan werken." Het verhaal gaat over het fenomeen van de Ierse 'showbands' uit de jaren zeventig. Die trokken door het land met covers van internationale hits.

Het is nog onduidelijk of Neeson en Bono in de film te zien zijn. Neeson staat niet bepaald bekend om zijn grootse zangkwaliteiten en Bono was tot nu toe alleen te zien in enkele afleveringen van tv-series, waarin hij veelal zichzelf speelt.

Neeson spreekt al jaren zeer positief over Bono. De zanger zou hem en zijn twee zoons enorm hebben geholpen nadat zijn vrouw Natasha Richardson in 2009 was omgekomen bij een skiongeluk. Sindsdien zouden de twee Ierse beroemdheden geregeld met elkaar dineren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren