logo songteksten.net

Donald Duck krijgt ereplaats aan muur Ferry Corsten

(Novum) - Het nieuwste nummer van Donald Duck krijgt een bijzondere plaats aan de muur van Ferry Corsten. "Deze gaat aan de wall of fame, tussen de gouden en platina platen", zegt de dj tegen Novum Nieuws. In de nieuwste Donald Duck is een belangrijke rol weggelegd voor Corsten, in Duckstad bekend als Curry Worsten.

"Een heel grappig gevonden naam", vindt Corsten, die 'zijn' Donald Duck woensdag in ontvangst nam. "Ik vind dit echt fantastisch. Ik ben opgegroeid met de Donald Duck, mijn vader had een abonnement. Het is voor mij echt nostalgie."

Bij Corsten thuis belandt het weekblad nog niet op de mat, maar daar komt verandering in. "Mijn dochter is nu 6 jaar, dat is een leeftijd waarop het haar gaat boeien. Dus we worden wel weer lid", vertelt de dj, die toegeeft dat hij van plan is 'stiekem' mee te lezen met zijn dochter.

De inwoners van Duckstad krijgen deze week bezoek van de beroemde dj Curry Worsten. Niet iedereen staat echter te springen op de beats van de dj, Donald Duck neemt zijn nieuwe baantje als geluidscontroleur voor de gemeente namelijk nogal serieus. Duck en Worsten krijgen het dan ook met elkaar aan de stok. "Dat vind ik niet erg", zegt Corsten over zijn ruzie met het hoofdpersonage. "Donald heeft toch altijd met iedereen ruzie."

Invloed op het verhaal heeft de dj niet gehad. "Maar dat wilde ik ook helemaal niet. De Donald Duck bestaat al zo lang en komt altijd met leuke verhalen, ik had er alle vertrouwen in." Sterker nog, Corsten heeft zijn strip nog helemaal niet gelezen. "Ik heb het nummer ook net pas gehad. Ik weet waar het verhaal over gaat, maar heb het nog niet gelezen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren