logo songteksten.net

Bruiloft Peter Jan Rens weer afgeblazen

(Novum) - Peter Jan Rens belooft op 10 oktober toch geen eeuwige trouw aan Virginia van Eck. De bruiloft van de 63-jarige presentator en zijn 22-jarige vriendin is afgeblazen wegens 'familieomstandigheden', laat laatstgenoemde woensdag weten aan De Telegraaf.

"Sommige dingen kun je niet door laten gaan als de mensen waar je van houdt niet aanwezig zullen zijn", is het enige dat Van Eck kwijt wil over de kwestie. De twee waren eerder van plan op 1 januari van dit jaar te trouwen. Toen zetten ze een streep door de trouwerij omdat ze wilden dat hun dochtertje erbij zou zijn. Dochter Djelisa kwam op 11 juni ter wereld.

Waar Virginia exact op doelt is niet duidelijk, maar bekend is dat haar moeder niet gecharmeerd is van Rens. Het contact tussen Virginia en haar moeder was om die reden een tijd lang vrijwel verbroken. "Ze begrijpt niet wat ik in zo'n oude kerel zie", zei Virginia eerder in Story.

De relatie van Rens en Van Eck is onstuimig, gaf de presentator ook zelf toe. In juli dook het bericht op dat de twee met elkaar hadden gebroken, maar dat bleek niet juist. Een maand later hadden de twee en plein public een knallende ruzie in het recreatiepark waar ze wonen. Volgens Rens horen ruzies bij hun hartstochtelijke relatie. "Maar we leggen het altijd weer bij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren