logo songteksten.net

Victoria Koblenko is maffiadame in komedie Homies

(Novum) - Victoria Koblenko heeft getekend voor de rol van Ivana, een dame die deel uitmaakt van de Russische maffia in Amsterdam in de komedie Homies. Ook Sanne Vogel, Horace Cohen en Oscar Aerts hebben zich bij de cast gevoegd. Dat laat producent Just Productions woensdagmiddag weten.

Eerder werd al bekend dat Robert de Hoog en Charlie-Chan Dagelet twee dragende rollen spelen, te weten Timo en Sophie. Vogel speelt de zus van Timo, Aerts het nieuwe vriendje van Sophie. Cohen is te zien als drugsdealer Gerrit.

Homies gaat over Timo, die vastbesloten is Sophie terug te winnen. Zij heeft hem gedumpt omdat ze op zoek was naar een volwassener man, iemand die niet meer in een smerig studentenkot woont met een stel even smerige vrienden. Nadat hij dan eindelijk weer eens een lekkere date met haar heeft gehad, komt hij oog in oog te staan met de Russische maffia. Huisgenoot Sebas, een rol van Manuel Broekman, heeft namelijk een koffer met 22 kilo coke van hen geleend.

Homies, onder regie van beginnend regisseur Jon Karthaus, mag ook Gijs Naber, Tibor Lukács, Geza Weisz, Kiki van Deursen en Carolien Spoor tot de cast rekenen. De opnames vinden momenteel plaats in en om Amsterdam. Homies verschijnt op 29 januari in de bioscoop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren