logo songteksten.net

Ella Henderson leert van collega-artiesten

(Novum) - Ella Henderson is dankbaar voor de adviezen die ze kreeg van bekende artiesten als Babyface en One Republic-frontman Ryan Tedder. "Ik heb zo veel geleerd van ze. De belangrijkste les is dat je altijd jezelf moet blijven en met twee benen op de grond moet blijven staan", vertelt de 18-jarige Britse singer-songwriter aan Novum Nieuws.

"Verder moet je altijd hard werken, ongeacht wat je doet in je leven", vindt Henderson, die in 2012 meedeed aan de Britse X Factor. "Dat geldt dus ook voor de muziekindustrie. Sommigen komt alles misschien aangewaaid, maar ik wil ervoor waken dat ik de kantjes ervan af loop."

De zangeres brengt vrijdag haar debuutalbum Chapter One uit, waarvan de single Ghost al verscheen. Dat nummer schreef ze met Tedder, met wie ze al snel een klik had. "Hij nam contact op met mijn label toen hij me een nummer van Drake hoorde coveren. We spraken af en zouden eigenlijk uit eten gaan, maar binnen anderhalf uur zaten we samen achter de piano muziek te maken."

Henderson kan niet wachten tot haar plaat in de schappen ligt. "Ik wil mijn muziek delen met de wereld en hoop dat mensen die mooi vinden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren