logo songteksten.net

KNO-arts Joan Rivers ontkent selfie

(Novum) - De KNO-arts van Joan Rivers ontkent tijdens een operatie op de comédienne een foto van zichzelf met Rivers te hebben genomen. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Eerder deze week ging het gerucht dat de medisch specialist, Gwen Korovin, zichzelf met Rivers had gekiekt terwijl haar patiënt onder narcose was.

Het verhaal was extra wrang omdat Rivers tijdens de operatie op 4 september overleed aan een hartstilstand. Nieuwszender CNN berichtte over het gerucht, en had enkele experts uitgenodigd die hun verbijstering uitspraken over een dergelijke actie tijdens een operatie.

Korovin beweert echter dat CNN alles heeft verzonnen en opzettelijk 'leugens verspreidt'. Ook ontkent ze tijdens de operatie, waarbij Rivers werd geopereerd aan haar stembanden, een biopsie te hebben uitgevoerd. Ze heeft nog niet gereageerd op de vraag of er dan wel een andere procedure heeft plaatsgevonden. Enkele patiënten van Korovin hebben laten weten dat de arts een 'vlekkeloze staat van dienst' heeft en een van de vooraanstaande KNO-artsen in New York is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren