logo songteksten.net

Deadpool-film verschijnt in 2016

(Novum) - Deadpool lijkt dan toch eindelijk zijn eigen film te krijgen. De film verschijnt in februari 2016, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift THR op basis van een verklaring van Twentieth Century Fox. De sarcastische superheld was al te zien in de schurkenrol in X-Men Origins: Wolverine uit 2009, gespeeld door Ryan Reynolds. Hoewel nog niets is getekend, lijkt de Amerikaanse acteur favoriet voor een reprise.

Deadpool is een superheld die er een pervers genoegen in schept om anderen verbaal tot op de veters af te fikken. Die arrogantie kan hij zich veroorloven vanwege zijn vele bovennatuurlijke krachten, zoals de gave om snel en pijnloos te genezen.

De toezegging van Fox komt enkele weken nadat een fragment met testopnames voor de nieuwe film uitlekte en online verscheen. De beelden, met Reynolds als Deadpool, dateren al van jaren geleden maar leidden wel tot een berichtenstorm van enthousiaste fans. Volgens Reynolds heeft dit de besluitvorming om de Deadpool-film te maken absoluut bespoedigd.

"Deze film stond al een tijdje op een laag pitje, maar door deze enorme hoeveelheid reacties wisten we wel zeker dat we dus niet gek waren om dit personage leuk te vinden", liet de 37-jarige acteur onlangs weten. "Het is interessant om de kracht van internet te zien. Zeer indrukwekkend, eigenlijk."

Fox had ook enkele andere aankondigingen. Zo wordt de gameverfilming Assassin's Creed, met Michael Fassbender in de hoofdrol, verschoven van volgend jaar augustus tot ergens in 2016. Daarmee is er vrij baan voor de reboot van de superheldenfilm The Fantastic Four, die nu van juni naar augustus verschuift.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren