logo songteksten.net

Fashion Police door zonder Joan Rivers

(Novum) - Het programma Fashion Police gaat door zonder Joan Rivers. Dat heeft entertainmentzender E! laten weten, schrijven Amerikaanse media. De eerder deze maand overleden comédienne was een van de toonaangevende presentatoren van het programma, waarbij Amerikaanse beroemdheden allerminst zachtzinnig op hun kleding werden beoordeeld.

"We zijn diep bedroefd over het heengaan van Joan Rivers en de afgelopen twee weken hebben we ons toegelegd op haar herdenken op al onze platforms", luidt de verklaring van E!. "We hebben ook lang nagedacht over wat Joan had gewild dat we zouden doen met Fashion Police. Met de zegen van Melissa Rivers hebben we besloten dat Joan had gewild dat de serie door zou gaan. Fashion Police keert volgend jaar terug, te beginnen met de Golden Globes op 12 januari."

Het is nog onduidelijk wie de presentatie in het nieuwe seizoen op zich nemen. Tot op heden waren Giuliana Rancic, Kelly Osbourne en George Kotsiopoulos de medepresentatoren. Osbourne liet echter eerder deze maand weten niet te willen doorgaan zonder Rivers.

Fashion Police is sinds 2010 te zien. Het programma richt zich op het kritisch becommentariëren van de kleding van sterren op de Amerikaanse rode lopers. Het programma is ook al sinds april vorig jaar verwikkeld in een conflict met de tekstschrijvers, die beweren dat E! En Rugby Productions, het productiebedrijf van Rivers, hen nog anderhalf miljoen dollar in achterstallig loon verschuldigd zijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren