logo songteksten.net

Yvonne Coldeweijer voorlopig klaar met musicals

(Novum) - Yvonne Coldeweijer is niet bezig met haar carrière in de musicalwereld. "Na twee te gekke hoofdrollen vind ik het voorlopig wel weer even mooi geweest", antwoordt Coldeweijer, die in Wicked en The Little Mermaid speelde, zondag op een vraag van haar fan. "Het is toch erg zwaar werken."

De 27-jarige Coldeweijer, die jarenlang als Keet! het gezicht van kinderzender Telekids was, wil zich richten op het presenteren en bloggen. "Maar af en toe mis ik het spelen op het podium wel hoor. Het is altijd zo gezellig."

Toen Coldeweijer met Wicked op de planken stond, was het af en toe te gezellig. "Er was een scène van Willemijn, waarbij ik samen met Jim over de brug moest lopen. We hadden daar een romantisch momentje en Willemijn moest dat dan zien. Ik was aan het kletsen met de kleedster en ineens komt Jim in shock binnen: waar was je nou? Was ik het dus vergeten", biecht Coldeweijer haar grootste blunder op. "Jim had in z'n eentje een beetje doelloos op de brug gestaan. We moesten er wel om lachen, maar ik kreeg later wel op m'n donder van de regisseur."

Als presentatrice kan Coldeweijer zich vanaf dit najaar laten zien in het RTL-programma Campinglife. "Daar ben ik de afgelopen zomer veel mee bezig geweest." Over vijf jaar hoopt de blondine 'nog meer' te kunnen presenteren. "Afgelopen zomer heb ik gemerkt dat presenteren echt heel erg voor mij bedoeld is. Ik vind het te gek om met mensen een programma te maken en de kans te krijgen de mensen thuis te laten zien wie ik ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren