logo songteksten.net

Angstige momenten voor bruid Melisa in helikopter

(Novum) - Melisa Schaufeli maakte zaterdag op haar bruiloft een groots entree vanuit een helikopter. Helemaal rustig zat de playmate en realityster niet. "De vlucht duurde maar acht minuten, maar het was slecht weer", vertelt Schaufeli maandag in het AD.

Eenmaal in de lucht sloeg de paniek toe. "We moesten door een donderwolkje heen. En ik zat in een jurk met een enorme sleep die zowat boven op mijn hoofd lag. Toen we eenmaal op het landgoed aankwamen, was het weer stralend weer en kon ik eindelijk opgelucht ademhalen." Schaufeli beloofde zaterdag op landgoed Huis de Voorst in het Gelderse Eefde eeuwige trouw aan Andy van der Meijde.

De stoere oud-voetballer kon het tijdens de huwelijksvoltrekking niet droog houden toen het lied This Is the Moment werd gedraaid. "Maar ook bijzonder vond ik dat speciaal voor mijn opa het liedje Manuela werd gezonden. Dat vindt hij zo mooi."

Andy en Melisa beleefden de trouwdag van hun dromen. Na Schaufeli's entree en de huwelijksvoltrekking volgden een diner in Moulin Rouge-stijl en een gemaskerd bal. "Het was de perfecte dag", zegt Schaufeli. "Precies zoals ik het wilde."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren