logo songteksten.net

Leonie Meijer heeft weinig tijd om te slapen

(Novum) - Leonie Meijer heeft maar weinig tijd voor een goede nacht. De zangeres ziet haar bed door alle drukte rondom haar eerste theatertournee niet vaak. "Ik ben heel blij als ik even kan slapen, dat heb ik wel nodig momenteel", zegt Meijer, die haar toer donderdag aftrapt in Zaltbommel, voor de camera van Novum Nieuws.

"We zijn echte elke dag aan het repeteren en de optredens gaan ondertussen door", legt de 29-jarige zangeres uit. "Er gebeurt heel veel bij mij nu en ik heb heel veel te doen, gelukkig. Maar af en toe heb ik een beetje slaap nodig."

De zangeres, die vierde werd in de eerste reeks van The Voice of Holland, reist met haar toer Luister Maar Live langs dertig theaters. In de toer komen nummers van haar twee platen, nieuwe liedjes en anekdotes voorbij. Meijer heeft naar eigen zeggen hilarische verhalen te vertellen. "Je maakt natuurlijk wat mee als je ineens op televisie komt."

De zangeres kijkt inmiddels niet meer op van de aandacht na de talentenjacht. "Het is drie jaar geleden dus dat went. Drie jaar is lang en je blijft in beweging", legt ze uit. "Ik mag mijn eigen programma laten zien. Ik ben onwijs blij dat ik mag doen wat ik zelf wil."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren