logo songteksten.net

Syndroom maakt kans op Gouden Televizier-Ring

(Novum) - Syndroom is in de race voor de Gouden Televizier-Ring. Ook Penoza III en Flikken Maastricht maken kans op de prijs voor het beste Nederlandse televisieprogramma. De drie kanshebbers werden maandagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.

"De champagne gaat zo open", reageert presentator Johnny de Mol. "De kijker heeft beslist. Dus dank daarvoor." De Mol maakt ook voor de tweede keer kans op de Zilveren Televizier-Ster bij de mannen. Hij neemt het op tegen Humberto Tan en Art Rooijakkers.

Bij de vrouwen nemen Chantal Janzen, Floortje Dessing en Linda de Mol het tegen elkaar op. Vorig jaar ging De Mol met haar derde ster naar huis. "Het is toch iedere keer weer een eer. Elke keer blij mee", reageert de presentatrice. Ook Janzen is superblij. "Echt een eer. Samen met een van mijn idolen: Linda."

Ruud Feltkamp maakt kans om uitgeroepen te worden tot talent van het jaar. Feltkamp strijdt voor de Televizier Talent Award tegen Richard Groenendijk en Luuk Ikink. Vorig jaar werd Kees Tol geëerd met de prijs.

Op de Gouden Stuiver, het beste kinderprogramma, maken Checkpoint, Freek in het Wild en Wie Is de Mol? Junior kans. Die prijs ging vorig jaar naar het Sinterklaasjournaal.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het gala rond de Gouden Televizier-Ring op 16 oktober in het Amsterdamse Carré. Jan Smit praat de show, die wordt uitgezonden op NPO 1, aan elkaar. Vorig jaar won Wie Is de Mol? de tv-prijs. Het programma was zes keer eerder genomineerd, maar sleepte de ring nooit eerder in de wacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren