logo songteksten.net

Tess Milne aangevallen door zwervers

(Novum) - Tess Milne is voor haar nieuwe programma Roadtrippers in hachelijke situaties beland. In de reeds opgenomen show probeert ze samen met Simon Zijlemans en Jayjay Boske zo ver mogelijk te reizen op een krap budget. "Het is hele leuke televisie geworden voor jullie, maar voor ons was het echt afzien", zegt ze voor de camera van Novum Nieuws.??

"Het is een wonder dat we hier nog zijn. We zijn echte survivors", gaat Milne verder. "We hebben op straat geslapen, we zijn aangevallen door zwervers en moesten soms gewoon echt één klein stukje brood met zijn drieën delen", schetst de blondine. "Nachten in garageboxen, in getto's, gewoon op straat slapen en soms een paar dagen niet eten", voegt Zijlemans toe.??

Niet een van de heren, maar Milne kwam gedurende de beproeving bovendrijven als de bikkel van het drietal. "Ik was wel degene die ze uit bed trok, want op een gegeven moment wilden die mannen gewoon niet meer verder. Die wilden gewoon blijven slapen", vertelt ze. "Maar ik heb het wel overleefd", aldus Zijlemans.??

De eerste aflevering van Roadtrippers wordt zaterdag uitgezonden door Veronica.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren