logo songteksten.net

Vrienden van Amstel Live! geheimzinnig tot het eind

(Novum) - Vrienden van de Amstel Live! maakt voor het eerst in zeventien jaar de line-up niet bekend. De enige naam die is bevestigd voor de concertreeks in januari in Ahoy in Rotterdam is die van presentator Xander de Buisonjé. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend.

Toch zijn de negen concerten vrijwel uitverkocht. Ruim vijftien Nederlandse topartiesten geven een optreden, liet de bierbrouwer eerder weten.

"De afgelopen jaren maakten we steeds minder van het programma bekend", zegt De Buisonjé in een verklaring. "Zo wist niemand vorig jaar van de optredens van Marco Borsato en Kane, maar zodra zij het podium op kwamen, ging het dak eraf. Ik verheug me nu al op de reactie van de bezoekers komende editie. Ik kan niet wachten tot het weer januari is!"

"Dit jaar kiezen we ervoor om de hele line-up geheim te houden zodat de avond één grote verrassing zal zijn", zegt marketingmanager Jetske Freeve. "We proberen de lat steeds hoger te leggen door elke editie opnieuw te kijken hoe we onze gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen."

Fans hebben nog een kans om een kaartje te bemachtigen. Op dinsdag om 14.00 uur komen vijfduizend kaarten beschikbaar. Als die over de toonbank zijn gegaan, is de editie van 2015 officieel uitverkocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren