logo songteksten.net

Andy en Melisa hadden 'droombruiloft'

(Novum) - Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli hebben een perfecte trouwerij gehad. "Alles is perfect volgens het boekje gegaan", vertelt Melisa voor de camera van Novum Nieuws. "Het was echt een van de mooiste dagen uit mijn leven."

"Het is een afronding van wat we nu hebben", vult de oud-voetballer zijn kersverse bruid aan. "We horen bij elkaar, we hebben een mooi gezin. Ze is nu ook echt mijn vrouw. Dat voelt heel goed."

Een van de meest spraakmakende zaken omtrent het huwelijk was de jurk van Melisa, die van achteren lang maar van voren erg kort was. De reacties op internet waren niet mals. "Ze lijkt wel een travestiet", schreef iemand. "Ze had beter achter het raam kunnen staan in dat jurkje", vond een ander.

Toch was Melisa er zelf helemaal gelukkig mee. "Ik zag eruit als een prinses, dat wilde ik ook", zegt ze. "Andy was mijn prins op het witte paard. Het was super, heel emotioneel. We hadden alle dierbare mensen om ons heen, dus het was echt perfect."

Het stel pakte na de huwelijksnacht meteen het vliegtuig naar Ibiza. Daar hebben de twee ook het trouwfeest van Patty Brard meegevierd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren