logo songteksten.net

Ook Ciara slachtoffer van Oekraïense plaaggeest

(Novum) - Ook Ciara is in Parijs lastiggevallen door de Oekraïense journalist Vitali Sedjoek. De zangeres was dinsdag onderweg naar een modeshow toen Sedjoek haar omhelsde en niet meer losliet. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Us Weekly, die foto's van de twee op zijn website plaatste. Vorige week belaagde Sedjoek, die er een sport van maakt sterren lastig te vallen, Kim Kardashian.

De 28-jarige zangeres liep over een witte loper toen Sedjoek achter haar verscheen. Hij trok zijn jas uit waardoor hij enkel in een glitterjasje en string gehuld was. Vervolgens omhelsde de journalist een bedeesde Ciara en hield haar vast. Na te poseren voor de aanwezige fotografen, liet hij de zangeres los.

Donderdag vloog Sedjoek Kardashian aan in Parijs. De journalist dook op de realityster, hield haar benen vast en probeerde haar op de grond te krijgen. Maandag probeerde hij Kardashian weer te bereiken. Dit werd echter tegengehouden door haar beveiligers.

Het is de zoveelste keer dat de Oekraïner sterren belaagt. De journalist kreeg in mei te horen dat hij niet meer welkom is op de rode lopers in Hollywood omdat hij Brad Pitt had aangevallen. Eerder waren America Ferrera en Bradley Cooper de pineut.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren