logo songteksten.net

Lange Frans krijgt mogelijk tweede kans bij gezin

(Novum) - Daniƫlle van Aalderen, de ex van Lange Frans, sluit niet langer uit dat ze de rapper een tweede kans geeft. Frans Frederiks, beter bekend als Lange Frans, was jarenlang verslaafd aan drank en drugs. Die verslavingen kostten de 33-jarige rapper zijn huwelijk. "Frans en ik houden nog steeds ven elkaar en zullen dat ook altijd blijven doen. We nemen de tijd om te kijken wat er gebeurt", vertelt Van Aalderen, die een hereniging eerder uitsloot, deze week in Story.

"Ik denk dat Frans diep in zijn hart een verzoening wil, maar hij beseft ook dat het daar echt te vroeg voor is", gaat Van Aalderen verder. Aan een andere partner moet de voormalig amazone, die met Frederiks zoon Willem (6) en dochter Danie (3) heeft, niet denken. "Ik wil geen andere man en Frans wil geen andere vrouw. We willen onze kinderen daar ook niet mee belasten."

Dat Van Aalderen en Frederiks desondanks nog niet bij elkaar zijn, komt door een gebrek aan vertrouwen. "Vier jaar lang heb ik samengeleefd met een man die verslaafd was aan drank en drugs. En verslaafde mensen liegen. Die kun je niet vertrouwen", stelt Van Aalderen. "Voor mij is hij nu nog te kort clean om hem weer volledig te kunnen vertrouwen en te zeggen dat ik geloof dat hij altijd clean zal blijven."

Frederiks, die ongeveer een halfjaar clean is, moet misschien nog jaren geduld hebben met zijn ex. "Het kan zomaar vijf jaar duren voordat ik hem weer volledig kan vertrouwen. En dan is dat maar zo. De tijd zal het leren."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren