logo songteksten.net

Viola Holt 'herkende' afperser John en Linda de Mol

(Novum) - Viola Holt denkt te weten wie op de compositietekening staat van de afperser van John den Linda de Mol. De voormalige tv-presentatrice zegt zo'n dertig jaar geleden te zijn bedreigd door dezelfde man. "Die man heeft vijf centimeter van mij af gestaan", zei ze woensdagavond in RTL Boulevard.

"Ik ben er stuk van, het komt met volle kracht in je herinneringen terug", gaat Holt verder. "Die had ik jarenlang verstopt." In Opsporing Verzocht werd dinsdagavond de compositietekening getoond nadat was uitgelekt dat John en Linda de Mol al jarenlang worden afgeperst. De man op de compositietekening is een blanke man van ongeveer 70 jaar oud.

Holt werd zo'n vijftien jaar geleden door een onbekende man met de dood bedreigd. "Ik weet nog dat we destijds na afloop van een uitzending van de 5 Uur Show handtekeningen stonden uit te delen en dat ik ineens een hand op mijn schouder voelde", herinnerd Holt zich. "Hij had een pruik op en een nepsnor, wat ik merkwaardig vond."

"Eenmaal terug in mijn kleedkamer vond ik een brief waarin hij had geschreven dat hij een hand op mijn schouder zou leggen en dat ik dan zou weten wie hij was", gaat Holt verder. "Toen ik dat las, ging ik door de grond."

Het is voor Holt duidelijk dat de man een ziek machtsspelletje wilde spelen. "Hij vroeg mij niet om geld, maar wilde mij vermoorden. Misschien heeft hij dat bij John en Linda ook wel gedaan."

Peter R. de Vries is nog niet helemaal overtuigd. "Het zou kunnen, maar laten we niet vergeten dat het bij Viola al zo'n vijftien jaar of zelfs langer geleden is. Zou je een man in zo'n vermomming nu nog wel herkennen? Daarnaast zou nog kunnen blijken dat die compositietekening eigenlijk niet goed lijkt. Dat komt wel vaker voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren