logo songteksten.net

'Charlie Sheen zwaaide met mes bij tandarts'

(Novum) - Charlie Sheen heeft vorige week een bewogen bezoekje aan de tandarts gebracht. De 49-jarige acteur ging door het lint nadat hij lachgas toegediend had gekregen, vertellen politiebronnen aan entertainmentwebsite TMZ. Sheen zou in de behandelkamer met een mes hebben staan zwaaien. De politie onderzoekt de zaak.

Sheen bezocht zijn tandarts vanwege een abces in zijn mond. De acteur, die wel vaker het nieuws haalt met zijn opmerkelijke gedrag, kreeg lachgas toegediend als verdoving. Vrijwel meteen begon Sheen als een krankzinnige met zijn armen om zich heen te zwaaien. Daarbij raakte hij de tandartsassistente meermaals, die daarop de behandelkamer uit vluchtte.

Na een hoop commotie in de kamer kwamen Sheens tandarts en de kaakchirurg ook naar buiten. De tandarts vertelde vervolgens dat de acteur een mes had getrokken, verklaarde de assistente bij de politie. Met het mes zou Sheen achter de tandarts aan zijn gegaan. Gewonden vielen er niet.

De lijfwacht van Sheen zou tegen de assistente hebben gezegd dat de acteur cocaïne had gebruikt voor zijn bezoekje aan de tandarts. Ook dat verklaarde de assistente bij de politie van Los Angeles, die het voorval onderzoekt. Sheen wordt mogelijk vervolgd voor openbare geweldpleging voor de tikken die hij de assistente gaf. Omdat hij zijn tandarts achterna zat met een mes, krijgt Sheen mogelijk een aanklacht wegens bedreiging met een wapen aan zijn broek.

De politie wil Sheen en zijn tandarts verhoren alvorens het onderzoek naar de officier van justitie wordt gestuurd. Die bepaalt uiteindelijk of Sheen wordt vervolgd. Of de acteur inmiddels geholpen is aan het abces in zijn mond, is niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren