logo songteksten.net

Adam Sandler in zee met Netflix

(Novum) - Adam Sandler gaat vier films maken die in première gaan op Netflix. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De streamingdienst kondigde eerder deze week al aan het vervolg op Crouching Tiger, Hidden Dragon bij hen in wereldpremière te laten gaan, daarmee de bioscopen omzeilend.

Het lijkt waarschijnlijk dat de vier films komedies worden. Volgens Netflix vinden de komische films van Sandler gretig aftrek en is de komiek de aangewezen persoon om het brede publiek in de vijftig landen waar Netflix beschikbaar is aan te spreken.

Sandler is zelf ook buitengemeen gelukkig met de nieuwe ontwikkeling. "Toen deze leuke mensen naar me toe kwamen met het aanbod om vier films voor ze te maken, zei ik meteen ja om één enkele reden: Netflix rijmt met 'wet chicks'", liet hij weten in een verklaring. "Laat het streamen beginnen."

Netflix moet voor de films naar verwachting zo'n tachtig miljoen dollar per stuk neertellen. Toch lijkt dat een prima investering, aangezien de films van Sandler gezamenlijk wereldwijd zo'n drie miljard dollar hebben opgehaald.

De eerste film moet volgend jaar uitkomen. Wanneer de andere verschijnen is nog onbekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren