logo songteksten.net

Williams brengt weer single met Daft Punk uit

(Novum) - Pharrell Williams brengt binnenkort weer een single uit met Daft Punk. Het gaat om het nummer Gust of Wind, dat op Williams' meest recente plaat Girl staat. Williams plaatste een preview van de videoclip bij Gust of Wind op Youtube.

In het filmpje van nog geen dertig seconden is te zien hoe Williams in een park richting twee keien loopt. De monolieten hebben de vorm van de bekende helmen van Daft Punk. Uit de teaser blijkt dat Edgar Wright de videoclip heeft geregisseerd. Wright maakte eerder films als Shaun of the Dead, Hot Fuzz en The World's End. Wanneer de clip verschijnt, is nog niet bekend. Williams houdt het op 'coming soon'.

Gust of Wind is de derde samenwerking van Williams en Daft Punk. De twee acts scoorden vorig jaar een monsterhit met Get Lucky, waarop ook Nile Rodgers van Chic te horen is. Get Lucky bereikte in 55 landen de hoogste regionen van de hitlijsten en sleepte de Grammy voor nummer van het jaar in de wacht. Eerder sloegen Williams, Daft Punk en Rodgers de handen ineen voor Lose Yourself to Dance.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren