logo songteksten.net

Kimberley Klaver is klaar voor huwelijk en kinderen

(Novum) - Kimberley Klaver kan niet wachten totdat autocoureur Bas Schothorst voor haar op de knieën gaat. "Ik droom al van kleins af aan van een mooie trouwdag", vertelt de 28-jarige actrice deze week in Story. "Ik heb tegen Bas gezegd dat ik graag met hem wil trouwen, maar dat hij me echt moet vragen."

Aan dat aanzoek stelt Klaver wel een paar eisen. "Hij moet er wel iets bijzonders van maken. Zo romantisch ben ik wel. Ik wil niet dat we ergens op een terrasje samen besluiten dat we volgend jaar of zo gaan trouwen." Waarom Schothorst, met wie Klaver vijf jaar samen is, nog niet op zijn knieën is gegaan, is een raadsel. Klaver vindt het 'te ver' gaan om zelf een aanzoek te doen en wacht rustig af.

De actrice weet al precies hoe haar trouwdag eruit moet zien. "In Nederland op een mooi kasteeltje. En al mijn lieve vrienden en collega's moeten erbij zijn. We moeten die dag samen de liefde vieren. Ik vind dat Bas en ik nu lang genoeg bij elkaar zijn om man en vrouw te worden."

Klaver weet ook al hoe haar leven als echtgenote eruit gaat zien. "Net zoals ik mijn hele leven al van een prinsessenhuwelijk droom, droom ik ook van het moederschap. Maar ik wil eerst trouwen en daarna komen er hopelijk snel kindjes."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren