logo songteksten.net

Mannen van One Direction weer rijkste jonge Britten

(Novum) - De mannen van One Direction zijn wederom de rijkste jonge Britten. De zangers hebben samen 77,5 miljoen pond. Het Britse tijdschrift Heat rekende dat uit en plaatste de boyband bovenaan zijn jaarlijkse lijst met dertig rijkste Britten onder de 30. Ook vorig jaar voerde One Direction de lijst aan. Toen hadden de mannen gezamenlijk bijna 60 miljoen pond.

Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Louis Tomlinson verdienden het afgelopen jaar flink aan hun plaat Midnight Memories en een wereldtournee. Ook harkten de mannen centen binnen met twee parfums en andere reclamecampagnes.

Daniel Radcliffe is net als vorig jaar op de tweede plek te vinden. Zijn fortuin wordt geschat op 63,5 miljoen pond, 7,5 miljoen meer dan vorig jaar. Robert Pattinson staat wederom op nummer drie. Het vermogen van de Twilight-acteur steeg van 44 miljoen naar 51,4 miljoen pond.

Keira Knightley is net als vorig jaar de rijkste Britse vrouw. De actrice, die weer op de vierde plek staat, is goed voor bijna veertig miljoen pond. Adele volgt haar op de voet met een portemonnee met ruim 36 miljoen pond.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren