logo songteksten.net

Britt en Ymke hebben geen gespreksstof meer

(Novum) - Britt Dekker en Ymke Wieringa spreken elkaar niet meer. "Het contact is verbroken. Ik weet niet waarom dat is. We hebben geen ruzie gehad, maar op de een of andere manier is onze vriendschap over", zegt Dekker in Story. "Ik hoor helemaal niets meer van haar. We hebben elkaar ook niets meer te zeggen."

Toen de realitysterren, die bekend werden door hun deelname aan Take Me Out, te zien waren in programma's als Britt en Ymke Stellen Vragen en Echte Meisjes in de Jungle hadden ze daar buiten veel contact. "Er veranderde zo veel in ons leven dat we heel goed begrepen wat de ander doormaakte. We belden elkaar elke dag."

De 22-jarige Dekker denkt dat de twee nu hun eigen weg gaan. "Ymke bij National Geographic en ik bij SBS6." Toch zou de blondine het zonde vinden als de vriendschap definitief voorbij is. "Ik hoop dat het ooit weer goed komt."

Hoewel ze haar vriendin kwijt is, heeft de realityster verder weinig te klagen op persoonlijk vlak. Zo is ze een jaar samen met haar elf jaar oudere eindredacteur Max Apotowski. "Een record voor mij. Meestal gingen mijn relaties na drie maanden uit. Maar met Max is het zo leuk. Ik hoop echt dat dit voor altijd is."

Eeuwige trouw wil Dekker echter niet beloven. "Ik voel er niets voor om te laten vastleggen dat je bij elkaar blijft. Als je van elkaar houdt, hoeft dat niet." Ook een kinderwens heeft de realityster niet. "Ik wil echt geen moeder worden. Je zit je hele leven aan een kind vast. Daar moet ik niet aan denken." Haar vriend denkt daar hetzelfde over. "Max en ik hebben genoeg aan elkaar."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren