logo songteksten.net

S Club 7 komt eenmalig samen

(Novum) - De popgroep S Club 7 komt na jaren weer eenmalig samen. De vier zangeressen en drie zangers brengen op 14 november een medley van hun hits ten gehore tijdens een benefietshow. Dat heeft de BBC, die het benefiet Children in Need sinds 1980 organiseert, woensdag bekendgemaakt.

"Dit wordt het allergrootste S Club-feest ooit", laat de groep, bekend van hits als Bring It All Back, S Club Party en Two in a Million, weten in een verklaring. De groep kijkt uit naar de show, waarin geld wordt opgehaald voor kinderen. "We vinden het geweldig om weer terug te komen voor BBC Children in Need en voor alle fans die na al die jaren nog steeds geweldig zijn."

Of het blijft bij een eenmalige reünie is nog niet duidelijk. Eerder deden al geruchten de ronde dat alle leden weer samen zouden komen. S Club 7 bracht in 1999 zijn debuutplaat S Club uit. Vervolgens verschenen nog drie studioalbums. In 2002 ging de groep uit elkaar omdat de zangeressen en zangers naar verluidt uitgeput waren door de vele optredens.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren