logo songteksten.net

Harris was niet eerste keuze voor Oscars

(Novum) - Neil Patrick Harris was niet de eerste keuze voor de presentatie van de Oscars van volgend jaar. De organisatie klopte eerst bij enkele andere sterren aan, maar die weigerden allemaal. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter woensdag.

De producers zouden eerst Ellen DeGeneres, die de show al twee keer eerder aan elkaar praatte, gesmeekt hebben om het nog een keer te doen. De talkshowhost wilde echter niet een derde keer aantreden. Ook anderen op het wensenlijstje, onder wie acteur Chris Rock en actrice Julia Louis-Dreyfus, zeiden nee.

Jimmy Kimmel leek vervolgens een goede optie, maar niet hij maar de 41-jarige Harris, bekend van de sitcom How I Met Your Mother, werd gevraagd om de presentatie op zich te nemen. Hij deed eerder al de uitreiking van de Emmy Awards en de Tony Awards.

Volgens The Hollywood Reporter is de uitreiking van de Oscars echter hele andere koek. Eerder kregen onder meer James Franco, Anne Hathaway, David Letterman en Seth MacFarlane veel kritiek op hun presentatie. De Oscars worden op 22 februari in Los Angeles uitgereikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren