logo songteksten.net

Kelly Osbourne eert Joan Rivers met tatoeage

(Novum) - Kelly Osbourne heeft een tatoeage laten zetten om Joan Rivers te eren. De zangeres, die met Rivers te zien was in het E!-programma Fashion Police, deelde een foto van haar tattoo van een hommel op Instagram. De comédienne overleed vorige maand op 81-jare leeftijd aan een hartstilstand.

Volgens de 29-jarige Osbourne, die Rivers eerder al haar tweede moeder noemde, is een hommel een zeer geschikt eerbetoon. "Als je kijkt naar aerodynamica en wetenschap zou een hommel helemaal niet moeten kunnen vliegen. Ze zijn fysiek niet uitgerust om te zweven", zegt de zangeres, die meerdere plaatjes op haar lichaam heeft.

"Maar dat doet hij wel, de zwaartekracht tartend", vervolgt Osbourne. "De hommel is een wezen dat tegen de verwachtingen in alles trotseerde, een wonder. Bedankt dat je mijn wonder was."

Osbourne is niet de enige die deze week een overleden dierbare eert met een tatoeage. Robin Williams' dochter Zelda liet ter nagedachtenis aan haar overleden vader een kolibrie en zijn geboortedatum vereeuwigen. Williams maakte vorige maand een einde aan zijn leven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren